Хасково

Няма много болни деца в детските градини

ДецаДетските градини и ясли в Хасково ще продължат да работят с нормалния си график засега, каза за Haskovo.info директорът на Дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ в общината Анна Йорданова. Като цяло впечатленията са, че няма много боледуващи деца.

Днес за първи ден има по-значително увеличение на отпадналите малчугани, но това според Йорданова се дължи на факта, че е петък и повечето родители предприемат пътувания.

В детските заведения в общината са взети мерки предвид грипната обстановка в страната. Въведена е допълнителна дезинфекция през деня.

Достъпа на родители в сградите от понеделник ще бъде максимално затегнат. Възрастните няма да бъдат допускани в сградите, каза Йорданова. Децата ще бъдат оставяни на входа на детските градини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button