Любопитно

Хасковлийки се юрнаха за палта с къс ръкав и апрески

Модерното късо палтоНастъпването на зимния сезон и падането на температурите накара и най- издържливите на студ да се втурнат към магазините с дрехи. Да подновят гардероба си обаче не е единствената цел на хасковлии. Те искат дрехите и да топлят, и да са модерни, споделиха продавачи.

Тази зима актуални цветове са сивото, черното и бялото. Често по витрините се срещат и облекла в лилаво. Този цвят е актуален още от преди сезона, допълниха консултантите.

Тази година хит на пазара са вълнените палта с къси ръкави. Според представителки на нежния пол палтото топли, а комбинирано с по-плътно боди успява да пребори минусовите температури”.

Мъжката модаПри мъжката мода отново актуални са пуловери с дълъг или без ръкав в сиво и черно. Не са за пренебрегване и пуловерите в по-пъстри цветове, особено ако са комбинирани с добре подбрана риза. Цените на повечето връхни дрехи тръгват от 20 лв. и стигат понякога до над 100 за пуловери и ризи. Марковите обувки започват от 130 лв.

Тази година на мода излизат апреските. „Освен, че са модерни за сезона и топлят, също и изглеждат добре“, коментират продавач- консултанти.

 Апрески  Модерна за зимата рокля

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КРАСИ
КРАСИ
24.12.2009 15:22 15:22

ЧЕРВЕНИТЕ АПРЕСКИ,ХОРА,ЗНАЕТЕ ЛИ ОТ КЪДЕ СА?

КРАСИ
КРАСИ
24.12.2009 15:24 15:24

АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА СИ ГИ ЗАКУПЯ -ДА МИ ПИШЕ НА ПОЩАТА ИЛИ НА 0898715870,0888542421. БЛАГОДАРЯ ВИ.

Алекс
Алекс
09.12.2010 14:52 14:52

Здравейте, дайте повече информация за този магазин, контакти, телефони. Искам да си купя и аз апрески. Червените са супер! пишете ми на емайл-а!!

Back to top button