Хасково

Новият ВиК шеф: Няма да оставим Хасково без вода

Петко Стойчев

Петко Стойчев

Няма да оставим Хасково без вода, заяви на първата си среща с медиите новият директор на ВиК Петко Стойчев. Днес той без представен от хасковските депутати от ГЕРБ. Стойчев е бивш главен експерт от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Все още не съм се запознал подробно със състоянието на дружеството, но още от сега виждам очевидни нередности в работата, заяви Стойчев. Една от първите стъпки, които той смята да предприеме, е затягането на дисциплината на служителите си и да вкара в ред дружеството.

Депутатите от ГЕРБ с Петко Стойчев Основната ми цел ще бъде да привлека инвестиции във ВиК Хасково, коментира Стойчев. Един от основните преблеми пред водоснабдяването на Хасково са част от кладенците в Ябълково, които попадат в зоната на бъдещата магистрала Марица и трябва да бъдат преместени. Ако има пари за магистралата, ще има и пари за кладенците, категоричен бе той.

Депутатът Иван Петров коментира, че със смяната на ръководството на ВиК започват дългоочакваните промени в държавните структури в Хасково. Следващите ще бъде в земеделието, където повечето ръководители са политически фигури, каза Петров и допълни, че няма да бъдат освобождавани хора, които са професионалнисти в своята област.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.11.2009 14:19 14:19

[b]ако НЕ намали цената на водата, каквито и мили очи да ни прави – ще бъде поредният парашутист на този апетитен пост![/b]

444
444
09.11.2009 17:26 17:26

и шефа на ВиК свиленград да си ходи също 😀 😀 😀 😀

just
just
09.11.2009 22:36 22:36

PRIATEL KATO TE SLUSHAM IMA DOSTA DA UCHISH MAI!!!

Комшия
Комшия
21.07.2018 8:05 8:05

Какво си се направил на важен бе , преди да те назначат нямаше пет лева в джоба си , откъде изкара после толкова пари че, къща да си купиш ремонт за десетки хиляди да направиш , коли за по сто хиляди лева да караш, и всеки ден да плюскаш по ресторантите а отделените един дявол знае колко са.

Back to top button