Хасково

Грипът отложи безплатните прегледи за туберкулоза

Тубдиспансерът„Седмицата на отворените врати“ в Областен диспансер по белодробни болести и туберкулоза в кв. „Болярово“ се отлага. Причината е обявената грипна епидемия в страната, съобщиха за Haskovo.info от здравното заведение.

Следващата седмица от 16 до 20 ноември във връзка с откриване на заболяването туберкулоза в диспансера ще се извършват планираните за тази седмица безплатни прегледи, изследвания и консултации.

Всеки който желае може да се възползва от инициативата като не е необходимо да взема направление от личния лекар. Прегледите ще се извършват на ІІ етаж в стая №3 в Областния тубдиспансер.

Кампанията е част от националната програма за превенция на белодробните заболявания в България. Haskovo.info припомня, че безплатни прегледи имаше през октомври. „Седмица на отворените врати“ ще има и следващия месец. Безплатните прегледи ще се извършват от 14 до 18 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button