Хасково

Съдът пусна Леонид Лавчев срещу гаранция от 15 000 лева

Леонид Лавчев

Леонид Лавчев

Хасковският окръжен съд определи мярка за неотклонение „парична гаранция“ от 15 000 лева за обвинения в рекет Леонид Лавчев. Бившият заместник- директор на Националната ветеринарната медицинска служба бе задържан след сигнал за изнудване на хасковска мандра.

Прокурор Павел Жеков поиска от съда да наложи „домашен арест“ на Лавчев с мотива, че не може да извърши друго престъпление, тъй като вече е уволнен. Защитата се съгласи предвид влошеното здравословно състояние на Лавчев. Съдия Анна Петкова обаче прецени, че паричната гаранция е достатъчна.

Лавчев определи ареста си като саботаж срещу него, а обвиненията като скалъпени. Всичко се случи докато пътувах към министъра на земеделието, час по-късно трябваше да бъда назначен за генерален директор на НВМС, заяви Леонид Лавчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button