Хасково

Затварят улици в Хасково заради ралито в събота и неделя

Бул. РаковскиВъв връзка с провеждането на Републикански шампионат по автомобилизъм на 14 ноември от 10 до 16 часа и на 15 ноември от 09 часа до 16 часа в Хасково ще бъде въведена временна организация на движението.

За идващите от Кърджали – Стара Загора движението ще се насочи по околовръстния път към Южна индустриална зона и по булевардите „Илинден“, „Васил Левски“ и „Съединение“. За влизащите в Хасково маршрутът е Пътен възел на Северена индустриална зона, посока Свиленград. Въвеждане на временно пропускане на МПС за живущите в кв. „Възраждане“, „Република“ и „Орфей“ – от булевард „Васил Левски“ до кръстовището с улица „Дунав“, от кръстовището на булевард „Раковски“ с улица „Дунав“ до блок №23 на улица „Ком“.

Остават напълно затворени – бул. „Васил Левски“ до кръстовището с улица „Дунав“, улиците „Пловдивска“, „Ропотамо“ и „Тунджа“, излизащи на булевард „Раковски“, на идващите от Димитровград след пътния възел на Северна индустриална зона, на дясната тангента на идващите от Свиленград към Хасково.

За по-добрата организация и пропускателност на транспортния поток в Хасково ще бъдат сформирани няколко автопатрули, които ще регулират движението на уязвимите места, съобщават от полицията и община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button