Регион

17-годишен реже гуми, задигнаха 2 600 лева от дядо

Полиция17-годишен младеж от Димитровград е нарязал гумите и счупил стъкло на лек автомобил Нисан в града да младостта. Хулиганската проява е извършена в събота, а колата, ползвана от 43-годишна жена, е била паркирана на ул. „Първи май“.

27-годишен симеоновградчанин е задържан по подозрение в извършването на кражба. Вчера рано сутринта младежът разбил входна врата и е проникнал в сграда на ВиК на улица „Ал. Константинов“ в града. От там задигнал 10 литра дизелово гориво и моторна резачка за асфалт.

2 600 лева са станали обект на кражба от частен дом. В полицейското управление в Харманли е получен сигнал от 66-годишен жител на село Българин. Мъжът заявил, че в събота между 16 и 18 часа от дома му са откраднати парите, оставени на шкафче в една от стаите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button