Хасково

Преведоха детските добавки и част от помощите за хората с увреждания

Протестът на майките„Жените, които вчера протестираха в Хасково вече трябва да са получили детските си добавки“, съобщи за Haskovo.info временно изпълняващият длъжността директор на общинска дирекция „Социално подпомагане“ Зара Костадинова. По думите й сумата от 35 лева вече трябва да е преведена по картите на всички чакащи. 

Не така стоят нещата с помощите за хора с увреждания. Всички необходими средства не са преведени. Наличните обаче са разпределени, увери Костадинова и допълни, че пари за помощи за отопление въобще няма. Затова те ще бъдат изплатени по-късно този месец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unknown
unknown
02.12.2009 20:57 20:57

Da nai-posle im prevedoha parite sega neka hodqt da si kupuvat cigari,a decata im da hodqt da prosqt…tezi tuk vsichkite sa sram za balgarskoto obshtestvo…Poglednete be horana snimkata ima samo romki…zashto nqma balgarki- zashtoto balgarskite maiki hodqt da rabotqt i da se grijat za svoite deca,a tiq tuk samo hodqt ciganii da pravqt…absoluten sram i pozor……

123456
123456
02.12.2009 21:23 21:23

думи нямам,днес няма един банкомат от к=къде да си изтеглиш заплатата,всичко окупирано от тия ……….
срама голям,като застанат по тия банкомати,че като почнат по 6-7 карти изкарват
оххх,бедните те………..

gost
gost
03.12.2009 12:19 12:19

Absolutno podkrepqm prednite dva komentara,az sam prodavachka v centara i vsichki tiq sa mi klienti i znaeteli kakvo si kupuvat-ami poznaite-CIGARI I KAFETA-da taka se grijat te za decata si ,a nie balgarkite hodim da se trepem da rabotim.

irina
irina
16.03.2010 9:06 9:06

ti sigyrno si qlova kreava i ne znae6 kolko nervi kasame dokato si vzemem detskite skpii se ma qlovice

Back to top button