Любопитно

Ново: Мини ледени висулки и снежинки на Коледния базар

Коледен базарПървите 5 маси от традиционния Коледен базар в центъра на Хасково вече очакват своите клиенти. Съвсем скоро и останалите търговци ще напомнят за идващите празници.

Общо 106 маси ще се разположат по ул. „Сан Стефано“, между община Хасково и Областна администрация и по главната улица от пл. „Атлантически“ до театъра.

Много са малко новостите тази година. 90% от нещата, които продаваме ги предлагахме и миналия декември“, разказа един от търговците на базара Светлан Иглев, който от 10 години продава коледни играчки, подаръци и елхи.

ИграчкитеТази година новото са мини играчките под формата на ледени висулки и снежинки. Тяхната цена е между 30 и 50 стотинки. Останалите дребни играчки за елхата стигат и до 80 стотинки. Новост на празничния базар според Светлан Иглев са и светещите надписи, пожелаващи „Весела Коледа“.

Лампичките тази година взависимост от качеството и вида им тръгват от 3 лева и стигат до 15. Елхите на коледния базар са едни от най-евтините в града. Те започват от 2 лева и стигат до 16.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button