Хасково

Обраха склад и бензиностанция, 9 крадци в ареста

Арест144,5 литра препарати за растителна защита са откраднати от склад в хасковския квартал „Болярово“, съобщават от полицията. Обирджиите са задигнали 100 литра Ефиорин, 40 литра Девирент, 4 литра Пулсар и половин литър Гранстар. Крадците са изкъртили катинара на входната врата и така са влезли в склада.

При второто взломяване обект на кражба е дизелово гориво. След като е разбит катинар на елтабло и е последвало включване на бензино колонка, намираща се в село Царева поляна са източени 51 литра от горивото. И по двата случая са заведени досъдебни производства.

Полицаите са разкрили и извършителите на 4 кражби, станали в областта. Двама димитровградчани на 18 и 25 години са задържани във връзка с кражба. Младежите са уличени за източване на 200 литра дизелово гориво от товарен автомобил „Мерцедес“ в края на миналия месец. Двамата счупили предното стъкло на колата и източили горивото. 

В ареста на димитровградското управление „компания“ им правят още петима техни съграждани. Двама от тях на възраст 16 и 24 години. По подобен начин източили 80 литра дизел от товарен автомобил „Ман“. Междувременно „прибрали“ и 2 акумулатора. Останалите трима на 15, 24 и 25 години откраднали от камион „Даф“ усилвател, 2 тонколони и 2 акумулатора. 

Димитровградските криминалисти са арестували и двама мъже на 24 и 25 години, които успяха да задигнат в края на месец октомври от димитровградската езикова гимназия 798 литра газьол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button