Хасково

Момата: Още 10 човека да имаше, щях да ги гръмна всичките

Недялко Димитров - МоматаНедялко Димитров – Момата застана днес пред съда в Хасково. Той е обвинен в убийството на семейство Бейтула и Неврие Махмут от Димитровград. Те бяха застреляни на 1 декември миналата година, а Димитров бе задържан малко след това.

Момата призна, че е убил Бейтула и Неврие в момент на ярост. „Още 10 човека ако имаше всичките щях да ги гръмна„, заяви Димитров и допълни, че това е съдба. Той обаче отрече да е физическият извършител на други убийства, в които е обвинен.

Димитров коментира и опита си за бягство от свиленградския арест преди два месеца. Той заяви, че не е издълбал стената с лъжица, но отказа да обясни как е пробил тухлите. Причината да иска да излезе навън били заплахи за живота на майка му, отправени от хора, свързани с дела, по които Момата е свидетел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
siviyat valk
siviyat valk
03.12.2009 21:13 21:13

smart na toya dolnoproben bay ganya!!!

Back to top button