Хасково

Хасковлии правят тен преди Коледа, помагало срещу грипа

Руска Ангелова

Руска Ангелова

Преди празниците хасковлии продължават да се грижат за тена на кожата си. Едно от целогодишните  допълнителните удоволствия е солариумът. Привържениците на този тип релаксиращо удоволствие явно са запознати с факта, че солариумите освен да придават приятен летен загар могат да бъдат и полезни за здравето и се възползват от това. 

Оказва се, че няколкоминутният престой в солариума действа добре на ставите и шиповете. В случай на синузит действа като нагрявка. Освен това затоплянето на тялото в кабинките намаля и риска от грип, споделят просветени.

Има хасковлии, които се втурват в последния момент преди празниците да се сдобият набързо с хубав тен. „За това са нужни обаче поне 3 седмици„, обяснява Руска Ангелова. От четири години тя работи в соларно студио и е добре запозната с желанията и капризите на младите дами и господа от Хасково. Сдобиването с хубав загар, зависи основно от типа кожа, обяснява Руска. Поне 60-70 лв. са нужни за постигане на желания цвят на кожата. Най-малките посетители на солариумите в града са ученици от 9-10 клас, като не само момичетата, а и доста момчета си го позволяват. 

Все пак не е полезно да се прекалява със солариума, предупреждават специалистите. Въпреки това често клиенти в студията са и лекари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
petrov
petrov
12.12.2009 6:56 6:56

v germanija zabraniha sas zakon solarium za nepalnoletni. a kak tochno solariuma pazi ot grip, naukata ne se e proiznesla.

.
.
13.12.2009 18:55 18:55

ve4e ima i sprei ten za6to na solarium mn po barzo i po bezvredno e

Back to top button