Хасково

Настоящи служители на МВР на протест, бивши учредяват съюз

Протест на служители на МВРДесетки служители на МВР се събраха пред сградата на областната дирекция в Хасково преди обяд. Всички бяха цивилни, а някои пушеха. Сбирката се случва година след като полицаи и пожарникари протестираха мълчаливо срещу ниското си заплащане и лошите условия на труд.

Събрахме се, за да изразим съпричастността си към всички колеги в подкрепа на това, че година след първото инстинктивно събиране нищо не се е променило, заяви председателят на димитровградския синдикат на служителите на МВР Бойко Бонев. Искаме това, което сме изработили, да ни се изплати – нощен и празничен труд и извънредни, допълни той.

Полицаите са категорични, че не искат нищо повече от това, което държавата им дължи. Не очакват и коледни премии.

Учредяване на съюз на бивши служители на МВРПо същото време в залата на НТС бе учреден Национален съюз на бившите служители на МВР. Сред основните цели на организацията са подпомагане на МВР и централните институции в борбата с престъпността, опазването на обществения ред, безопасното движение по пътищата и улиците и борбата с пожарите.

В програмата на националния съюз е заложено още да подпомага бившите и излизащи от системата служители на МВР със социална адаптация и организиране на обществени форми на живот.

 Протест на служители на МВР  Протест на служители на МВР
 Протест на служители на МВР  Протест на служители на МВР

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
roki
roki
12.12.2009 13:52 13:52

ako obeshtaqt da ne biqt nevinni togava

гражданин
гражданин
14.12.2009 9:48 9:48

Съгласен съм ,че условията на труд са тежки и трябва да бъдат на ниво „Европа“, но ние живеем в България. Има и ченгета които заслужават уважение, но не и Хасковската полиция въсички са събрани от кол и въже. Нивото им е под нулата знаят само да крещят и да плашат децата. Криминалисите са още по зле, не може в 23 часа да проверяваш личната карта на 18 годишен гражданин пред входа на блока в който живее и да го питаш на кой адрес си. Не стига това ами и държанието е нагло.Вместо да се държат културно ща кажат:“……..стресна ли се ,при което избухва смях и ….плюйни си в пазвата да не ти плюя аз „.Питам това ли е начина да се всява респект. Визирам името ЯНКО от криминална и без това си има вид на прустак. Това ако е полиция здраве му кажи,

гражданин
гражданин
14.12.2009 9:49 9:49

🙄 Съгласен съм ,че условията на труд са тежки и трябва да бъдат на ниво „Европа“, но ние живеем в България. Има и ченгета които заслужават уважение, но не и Хасковската полиция въсички са събрани от кол и въже. Нивото им е под нулата знаят само да крещят и да плашат децата. Криминалисите са още по зле, не може в 23 часа да проверяваш личната карта на 18 годишен гражданин пред входа на блока в който живее и да го питаш на кой адрес си. Не стига това ами и държанието е нагло.Вместо да се държат културно ща кажат:“……..стресна ли се ,при което избухва смях и ….плюйни си в пазвата да не ти плюя аз „.Питам това ли е начина да се всява респект. Визирам името ЯНКО от криминална и без това си има вид на прустак. Това ако е полиция здраве му кажи,

Back to top button