Хасково

Децата от дом „Асен Златаров“ с нов чифт ботуши за Коледа

Дом "Асен Златаров"Тази Коледа малчуганите от дома за деца „Асен Златаров“ ще получат по един чифт нови зимни ботуши, съобщи за Haskovo.info директорката на социалното заведение Невена Желязкова. Дарителят обаче не желае да бъде афиширан публично. „Анонимен остава и друг човек с голямо сърце, който е от Пловдив“, допълни Желязкова. Той ще бъде като дядо Коледа за малчуганите, тъй като ще донесе чувал с играчки в дома.

Сираците ще станат част от тържествата, подготвени за тях от Ротари клуб – Хасково и мото клуб „Хиените“. Децата ще участват и в благотворителния базар на Областна администрация и ще пекат сладкиши с доброволци от Белгия.

Благотворителна коледна акция за децата от дома тече в ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“. Учениците са събрали вече 6 кашона с дрехи, терлици, книги, играчки, бонбони и коледни картички. Част от подаръците ще бъдат продадени на благотворителен базар и със събраните средства ще бъдат закупени лакомства за децата в неравностойно положение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button