Хасково

Над 7000 от Хасково избират Младежки парламент

ГласуванеНад 7000 млади хора от община Хасково на възраст между 15 и 30 години гласуват от днес за Младежки парламент. Изборите протичат нормално, без нарушения, съобщиха за Haskovo.info организаторите. Урните ще останат в местните гимназии до утре. На 18 и 19 декември избирателите могат да пуснат избраната бюлетина в Младежки център – Хасково.

Едно от местата за гласуване днес бе Финансово-стопанската гимназия, която е издигнала 7 кандидати. Срещу бележник, лична или ученическа карта дадоха своя вот там младите избиратели. Само за 3 часа в гласуването се включиха около 150 ученици

Десислава Желева

Десислава Желева

Водач на листата в бившия Икономически техникум е Десислава Желева. 17-годишното момиче е ученичка в 11 клас, специалност „Икономист – информатик“. „Гласувах за това младите хора в нашия град да бъдат по-активни и да водят по-смислен социален и културен живот.“, каза за Haskovo.info Десислава.

Тя допълни, че Младежкия парламент трябва да се справи с агресията в училищата, защото това е проблем, който засяга не само Хасково, а и цяла България.

Резултатите от изборите най-вероятно ще станат ясни във вторник.

Image

И докато едни гласуваха…

Image

други се забавляваха!

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button