Хасково

Витлеемската звезда и христовите ясли на Коледна изложба

ИзложбаКоледна изложба на Дружеството на хасковските художници ще бъде открита днес в галерия „Форум“. От 18:00 часа любителите на изобразителното изкуство ще имат възможността да се заредят с коледно настроение от десетките изложени в галерията картини на хасковските творци.

Абстракции, хипер реализъм, графика и икони могат да се видят в галерията, съобщи за Haskovo.info директорът Владо Запрянов . Творбите не се ограничават само в коледната тематика. За пълната автентичност на събитието е направена възстановка на яслите, където е роден Исус Христос и огромна Витлеемска звезда. 

За коледното настроение ще се погрижат и от хор „Родна песен“. Сред произведенията интересно впечатление прави картина в поп- арт стил изобразяваща краля на поп музиката Майкъл Джексън.

Изложбата ще остане в галерия „Форум“ до 20 януари.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
4ANUEI
4ANUEI
19.12.2009 13:10 13:10

😯 OSOBENO VPE4ATLENIE PRAVI KRALQT NA BLQQQ BLQQQ,DA! I IMA MNOGO OB6TO S RAJDANETO NA EDIN OT MESIITE NA 4OVE4ESTVOTO!

4ANUEI
4ANUEI
19.12.2009 13:13 13:13

I DA NE ZABRAVIM DA SPOMENEM V E L I K I Q 🙄 HUDOJNIK NA GRADA VLADO ZAPRQNOV! ZA KADE SME BEZ NEGO? NEPREMENNO TRQBVA DA SE POQVI NA „PARVA STRANICA“ZA DA POD4ERTAE ZA POREDEN PAT KOLKO BEZUPRE4NO OGROMNO EGO I NARCISIZAM IMA!

Back to top button