Хасково

Областният си купи поставка за вестници за 100 лева

Румен Данев с поставката за вестници

Румен Данев с поставката за вестници

100 лева даде днес губернаторът Румен Данев за поставка за вестници и списания. Това стана по време на благотворителния коледен базар в Областна администрация. Данев се сдоби с поставката след търг, в който наддаваха с лейтенанта от местното поделение Захари Генев

По време на коледния базар коледари и  празнични песни огласиха Областна администрация. Голяма част от предлаганите картини, картички и сурвачки са дело на деца и ученици от дом „Проф. д-р Асен Златаров“, дом „Майка и дете“, дом „Марина“ и дом „Надежда“.

Лакомства, тестени изделия и вкусни хапки, приготвени от възпитаниците на професионалната гимназия по туризъм съблазниха гостите на празника, които веднага след откриването щедро се бръкнаха за да си купят от вкусотиите. Учениците от гимназията по дървообработване и строителство пък изложиха своя едномесечен труд– различни фигури, поставки и свещници изработени от дърво. 

Средствата, събрани от Коледния благотворителен базар ще бъдат предоставени на четирите детски дома в Хасково.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button