Хасково

Доброволци продават картички за малката Гюлчин

КартичкиДоброволци от Младежки информационно консултантски център събират средства за едногодишната Гюлчин Наимова. Те продават коледни картички пред театъра и се надяват да помогнат на малкото момиченце, което страда от заболяването „чупливи кости“ или „остеогенезис имперфекта“.

Вчера младежите от клуб „Юнеско“ са продали над 100 коледни картички по 2 лв. всяка. „Днес и утре се надяваме да продадем още повече“, споделиха доброволците. Картичките за благотворителната инициатива са дело на членовете на МИКЦ, които са ги изработили ръчно.

Както Haskovo.info вече писа Гюлчин Наимова е включена тази година и в благотворителната инициатива „Българската Коледа“ 2009. Освен нея помощ очаква и още едно дете от областта. Това e 15-годишната Деляна Асенова, която страда от автоимунно заболяване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button