Хасково

Съседи откриха полуразложен трупа на старица на терасата

Издирваният70-годишна старица е открита мъртва в дома си на улица „Георги Кирков“ в Хасково от съседи. На 21 декември съседите й се усъмнили, че не са виждали възрастната жена и сина й дълго време. След сигнал в полицейското управление, старицата е открита мъртва в напреднал стадий на разложение.

От извършената на другия ден аутопсия от съдебния лекар е установено, че възрастната жена е починала вследствие от нанесени множество травми в областта на лицевата част на главата и торса. Според съдебния лекар смъртта е настъпила около 20 дни преди откриване на трупа.

Жертвата е живеела заедно с психично болния си 50-годишен син – Иван Илиев, който засега е в неизвестност. По данни на полицията той е упражнявал системно физическо насилие над майка си. Мъжът е обявен за общодържавно издирване. Умоляват се гражданите ако разполагат с информация за 50-годишния хасковлия да позвънят на телефон 112. Анонимността им е гарантирана. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Латка Милева

Латка Милева

Съседка на починалата жена Латка Милева разказа пред Haskovo.info, че за последно е видяла 77-годишната си съседка и сина преди повече от 3 седмици.  Именно тя  е сигнализирала на полицията след като се навела през прозореца и видяла на терасата на долния етаж трупа на починалата жена.

Днес органите на реда заедно със съдебния лекар д-р Христо Еленски бяха отново на мястото на произшествието. Освен апартамента те  огледаха и мазето на възрастната жена. Тя живее в този блок от построяването му, а синът й е при нея от 2-3 години, обясни още Латка Милева и разказа, че възрастната жена системно е била пребивана от сина си. „Този път обаче всичко стана без звук, без нищо да се чуе„, въздъхна тя.

 

 Блокът  Апартаментът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button