Регион

Биха и свиха маратонките на димитровградчанин – крадял

ПолицияСигнал от Бърза помощ, че при тях за лечение е лице с травми на кутретата на двата крака, е постъпил вчера в Районното управление в Димитровград. Пристигналата на място оперативна група е установила, че това е 41-годишен жител на града, познат им с многобройните си прояви по линия на кражбите.

Пред полицейските служители пострадалият твърдил, че на 21 декември около 22:30 часа в района на зеленчуковия пазар в Димитровград е бил нападнат от три непознати за него лица, които го качили в тъмен автомобил. След като му събули маратонките му нанесли травмите на краката и му заявили, че това му се случва, защото краде. Свалили го от колата, завързали го за дърво в района на квартал Черноконево и го изоставили.

След 2 часа се върнали и го освободили, като му върнали и маратонките. Потърпевшият се прибрал сам до къщата си на улица „Тракия“, а баща му позвънил в болницата. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button