Хасково

Павлина Пашинова е новият директор на НАП Хасково

НАП ХасковоПавлина Пашинова е новият директор на Офис Хасково към Националната агенция за приходите от днес. Назначаването й е вследствие на структурната реформа в НАП, с която досегашните териториални дирекции бяха преобразувани в офиси, съобщиха за Haskovo.info от приходната агенция.

С реорганизацията Хасково премина на подчинение на Пловдив, където бе обособена една от новите 5 мега-дирекции в страната. За да представи новият директор на хасковските данъчни в офиса днес пристигна заместник териториалният директор на НАП Пловдив Георги Тахов.

Павлина Пашинова има 17 години професионален опит в системата на данъчна администрация. Била е данъчен инспектор, а в последствие старши инспектор по приходите в отдел „Контрол“, изпълняваща длъжност началник сектор „Разследване на особени случаи“. Последните няколко години работи в сектор „Селекция и координация“ като отговорен служител по дейност „особени случаи“ и с насоченост към разкриването на данъчни измами. Член на създадените координационни центрове с Прокуратура, Митница и ОД „Полиция“. Има две висши образования – „Икономика и организация на труда“ със специализация „Финансово-счетоводна и правна дейност на съвременната фирма“ и „Право“. Притежава сертификат от УНСС гр.София за следдипломна квалификация по „Международни счетоводни стандарти“ и сертификат по програма на Европейската комисия за обучение в предотвратяването, откриването и разследването на ДДС измамите. Семейна е с едно дете.

Досегашният директор на териториалната дирекция в Хасково Илчо Илчев е приел предложената му работа като главен инспектор по приходите в отдел „Контрол“ към хасковския офис на НАП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button