Хасково

Хасковски гимназисти прескачат първата година в университет

Цанко Цанков

Цанко Цанков

Учениците от хасковската финансово-стопанска гимназия ще могат да прескочат една година при кандидатстване във Висше училище по застраховане и финанси в София. Това стана ясно след подписано споразумение между хасковската гимназия и висшето училище.

До две седмици чрез изготвяне на сравнителен анализ на оценките на възпитаниците на школото ще стане ясно и кои от тях ще могат да прескочат първата година от висшето си образование. Това ще е възможно ако съответната паралелка има съвпадение на дисциплините, заложени в програмата на висшето училище по застраховане и финанси.

Кандидат- студентите ще могат да използват оценката си от държавните изпити за всички специалности на висшето заведение, съобщи за Haskovo.info директорът на гимназията Цанко Цанков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
A4k0
A4k0
13.01.2010 21:58 21:58

evala na direktora za rabotata koqto vyr6i 🙂

Back to top button