Хасково

Второ заседание по делото срещу Георги Иванов за Билла

Розалина Апостолова и Георги Иванов в съдаВ хасковския окръжен съд днес продължава делото по обвинението за безстопанственост срещу кмета Георги Иванов. Той е обвинен, че умишлено е ощетил общината с близо 113 000 лева.

Търговската верига бе внесла пари за разчистване на терен за хипермаркет, но сделката се провали и тя си ги поискаха обратно. Връщането им обаче бе забавено.

Делото тръгна в края на ноември, но бе отложено, за да може защитата да се запознае с постановление на прокуратурата, с което се отхвърлят исканията за събиране на нови доказателства.

Най-вероятно днес адвокат Розалина Апостолова ще предяви ново искане за събиране на доказателства. На миналото заседание тя обясни, че става въпрос за документи, доказващи, че когато Билла са си поискали парите, те са били блокирали сметката на общината и така не е имало как сумата да бъде изплатена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button