Хасково

Хванаха крадци на цигари, салам и ракиен казан

АрестДвама 20-годишни хасковлии са в местния арест заради кражба от хранителен магазин, съобщават от полицията. След счупване стъкло на прозорец двамата нарушители са се промъкнали вчера в бакалия на улица „Ястреб“ в Хасково и са задигнали 40 кутии цигари от различни марки, 3 килограма колбас и 350 лева. Няколко часа по-късно са задържани. 

В хасковското управление е заведено производство и за кражба на CD от автомобил. Кражбата е станала след счупване на задно ляво стъкло на паркиран „Фолксваген Голф“.

Хасковлия на 25 години, кърджалиец на 27 години и жител на Луковит на 37 години са задържани във връзка с кражба на ракиен казан. От полицията припомнят, че преди 2 дни тримата мъже изкъртили дървена врата на складово помещение в хасковското село Стамболийски и влезли в дома на 60-годишна жена. От там, познатите на полицейските служители задигнали ракиения казан с вместимост 500 литра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button