Регион

Митничари и полицаи спипаха 54-годишен мъж с 8 кг хероин

ХероинОпит за контрабанда на 3,9 кг хероин предотвратиха вчера по обяд митнически служители от ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция Митници.

В рамките на рутинна проверка на автобус, пътуващ по редовна линия Турция – България, митническите служители селектирали един от пътниците – 54-годишен български гражданин от Хасковско.

При проверката служителите на реда открили плътен пояс, увит около кръста на мъжа, който съдържал бежово прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагирало на хероин.

Срещу 54-годишният нарушител е съставен акт за митническо нарушение и случаят е предаден на компетентните органи. При последвалия обиск в дома на задържания, антимафиоти от Ообластната дирекция на МВР – Хасково открили още 4 кг хероин, съшит в подплатата на зимно яке.

Това е вторият случай на задържан хероин на ГКПП „Капитан Андреево“ в рамките на 24 часа. Както Haskovo.info вече писа в неделя вечерта при щателна проверка на лек автомобил БМВ с българска регистрация, пристигащ от Турция, митническите служители откриват 4,080 кг хероин, укрити в специално изработен тайник в праговете на автомобила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button