Спорт

Снегът и студът прогониха „Литекс“ от Свиленград

Свиленград - ЛитексЛошото време уплаши „Литекс“ и само ден след пристигането си в Свиленград ръководството на футболния тим реши да прекрати предсрочно лагера край границата. Падналият обилен сняг осуети подготовката на играчите на Ангел Червенков и вчера те едва успяха да проведат  планираните две тренировки на скования от студ стадион „Колодрума“.

Днес „оранжевите“ заминават за Сандански, където ще продължи лагера на тима, съобщи клубният сайт на „Литекс“. Заради промяната в плановете пропада договорената първа контрола със „Сливен“, която трябваше да се играе в неделя в Свиленград. Почти сигурно няма да се състои и втората проверка от зимната подготовка на ловчанлии – гостуването на „Любимец“ идната седмица. Сега клубното ръководство на „оранжевите“ търси спешно свободен съперник от Югозападна България за спаринг на 24 януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button