Регион

Румяна Нейкова ориса последното бебе за 2009-та в Свиленград

Семейството на МартинПоследното бебе за 2009 година Мартин от Свиленград бе орисано днес от олимпийската шампионка по гребане Румяна Нейкова. Тя връчи на малчугана символа на националната кампанията – медальон „Бебе на годината“ и златно кръстче и синджирче. Съпругата на спортния министър пожела на малкия Мартин здраве и успехи.

Майката на последното за 2009 година бебе Пепа Гюлева изпълни традиционния за Бабинден ритуал с измиване на ръцете с екипа, асистирал при раждането на сина й. 

Румяна Въчева с бебетоКметът на Свиленград инж. Георги Манолов отправи своите благопожелания към Бебе 2009 и към лекарите, помогнали за раждането му и връчи на семейството на Мартин възпоменателен плакет и парична награда от 1000 лева от името на община Свиленград.

На официалната церемония присъства и заместник- областният управител на Хасково Румяна Въчева. Тя подари на бебето сребърна монета, символизираща Годината на бика 2009 и връчи на завеждащия АГ отделението Недялко Апостолов поздравителен адрес от името на областния управител по случай днешния празник – Деня на родилната помощ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button