Регион

Похвалиха Данев за табели на границата с Турция

ГКПП Капитан АндреевоПроверяващ екип от европейски специалисти, инспектиращ ГКПП-та в България за готовността им по Шенгенския договор, е отправил специална похвала към хасковската областна администрация за направеното на ГКПП Капитан Андреево по отношение на указателните табели.

По отношение на функциите на областния управител на пункта, които съгласно чл. 7А от Наредбата за ГКПП са свързани с поддържане на чистотата, указателните табели, озеленяването, герба, знамената и др., проверяващите са нямали никакви забележки.

Губернаторът Румен Данев е получил специална похвала за сложените 35 нови табели, указващи според европейските изисквания посоката, трасето и обслужването на пункта. ГКПП „Капитан Андреево“ е един от малкото пунктове в страната, където това е сторено. Табелите бяха поставени в началото на 2010 година, съобщиха за Haskovo.info от администрацията.

Проверяващите са констатирали и добрата работа по снегопочистването и опесъчаването, както и за чистотата на пункта. Следващата проверка по Шенгенския договор ще бъде в периода между 20 и 25 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sss
sss
23.01.2010 19:51 19:51

eeee mnogo ste zle. Bili gi pohvalili, 4e za kakvo bre??? to tova granica li e? baraka tabeli……. 👿 A za turskata togava kakvo trqbva da kajat 100 miliona dolara sa vlojeni az neznam kakvo da kaja..!

Vasiliy Zaicev
Vasiliy Zaicev
25.01.2010 10:30 10:30

ako nie s taz granica vlezem v shengen, zna4i turcia e 50 godini pred shengen

Ivan
Ivan
30.04.2010 5:39 5:39

Opps… i dvamate ste v greshka.

V Shengen ne gi priemat po vida na granichnite punktove. Turcia ima hubavi i loshi neshta, ne losha infrasturtura, no kulturno ne prinadlezhi na Evropa. A Shengen e sporazumenie na Evropejski strani (EU).

V Sauditska Arabia ima oshte po-hubavi propuskvatelni punktobe:)

Sorry.

Back to top button