Хасково

Яне Янев: Бойко е хибрид на екшън герои

Яне ЯневОт ГЕРБ да кажат кои депутати са били членове на БКП, настоя на среща със симпатизанти в Хасково лидерът на РЗС Яне Янев. Трябва да се знае кой управлява държавата, аргументира се той. Според него Бойко Борисов се е превърнал в хибрид на анимационни герои от екшън филми, а ГЕРБ не се различава по нищо от БСП, ДПС и НДСВ.

„Ред, законност, справедливост“ настоява за избор на Велико народно събрание, което да гласува нова конституция, защото държавата се нуждае от рестарт, заяви Янев. Според него депутатите в парламента трябва да са максимум 120.

Публиката в залата Трябва да отпадне имунитетът на народните представителите и магистратите. В същото време обаче щом законът го позволява, трябва да се възползваме – така Янев оправда спирането на делото срещу него, заведено от кмета на Хасково Георги Иванов. То бе прекратено заради имунитета на депутата.

Половината магистрати са корумпирани до степен невъзможност да издават справедливи присъди, заяви още Янев. Според него голяма част от прокурорите и съдиите са обвързани с политици и мафиоти и изпълняват техни поръчки.

Срещата на депутатите от РЗС със симпатизанти в Хасково започна с химна на България, който прекъсна на няколко пъти. В залата присъстваха доста от бившите членове и предишното ръководство на партия Атака в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
стоян
стоян
30.01.2010 16:21 16:21

Защо нищо не се предприема по този изнесен случай на корупция в община Сандански защо ?
за Атанас Стоянов -председател на общинския съвет при община Сандански Андон Лазов Янев, наричан Кьосето пита кой ще потърси отговорност за тези престъпни решения които се вземат от Общинския съвет при община Сандански,контрола е от Областния управител на Благоевградска област !! – Как стана така ,че градинката на с.Ново Делчуво Община Сандански се раздели на два парцела и единия го купи кмета на селото Вальо,голямите – голями даламери ,Вие малки далаверки …тази гадост е приета с решение на общинския съвет при община Сандански…осъзнайте се …! това решение противоречи на един куп закони и най-важния човешкия закон … в тази градинка има един запустял паметник на загиналите в войните и пред техната памет не се спряхте …
За Председателя на ОбНС Сандански- Насе това ли са идеите на ВМРО,да разпарчасате градинкака с паметника и с поставен търг Кмета Вальо да го купи !!!

правна помощ за господа прок*рорите! за разпарчасването на градинката в с.Ново Делчево,община САНДАНСКИ !

Чл. 62. (1) (Доп. – ДВ, бр. 65 от 2003 г.) Зелените системи и озеленените площи се устройват в съответствие с одобрените общи устройствени планове на населените места и общините и подробни устройствени планове за парковете и градините, като се спазват правилата и нормативите в наредбата по чл. 13, ал. 1.
(2) Озеленените площи, които представляват публична собственост, не могат да бъдат продавани, преотстъпвани и обременявани с вещни тежести, както и да бъдат използвани за други цели.
(3) Съществуващи озеленени площи, представляващи публична собственост, се устройват и опазват като защитени територии по смисъла на чл. 8, т. 4.
(4) Паркове и градини с историческо значение и с характерно композиционно и естетическо изграждане се регистрират и се обявяват за паметници на градинското и парковото изкуство, които се устройват и опазват при спазване нормативите и на Закона за паметниците на културата и музеите!

Back to top button