Хасково

Само един на десет съгласен да му спират водата

Резултатите от анкетатаЕдва 8,7% от гласувалите в анкетата на Haskovo.info за строгите мерки, налагани от ВиК към некоректните платци, е съгласен да му спират водата ако не я плаща повече от 2 месеца.

На въпроса „Да спират ли водата при 2 неплатени сметки?“ най-много гласове е събрал отговорът „Да, но ако спират и в кв. Република“ – 50,1%. Водата е жизненоважна и не трябва да се спира е отговорът на 23,3 на сто от участниците в допитването. 17,9% считат, че мярката трябва да се прилага само при по-големи задължения.

От 1 февруари в спешните центрове вече ще дежурят лекари, които не работят там, но имат желание да помагат. Това ще става срещу 100 лева за 12-часова смяна. Каква е ползата от това можете да посочите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
fen
fen
01.02.2010 8:29 8:29

Tezi inkasatorki da si otchitat vodata vseki mesec da ne se pravjat na ludi ,a posle shte izkljuchvame horata za neplashtane ,da si gi opravjat nai napred tjah ,a sled tova da spirat vodata…

Back to top button