Хасково

625 побързаха да декларират доходите си през януари

НАП Хасково, декларации625 годишни данъчни декларации за доходи на физически лица и по закона за корпоративното подоходно облагане са получени в офиса на НАП в Хасково през януари, съобщиха за Haskovo.info от приходната агенция. 64 от тях са подадени по електронен път.

В сравнение с първия месец на миналата година, сега броят на декларациите е с около 50% повече. През януари 2009 година в НАП Хасково бяха получени 413 формуляра.

До 10 февруари ще бъде валидна отстъпката от 5% върху данъка. След това облекчение ще има само за подаващите декларации с електронен подпис.

Очаква се след 10 февруари да стартира и приемането на декларации с баркод, който елиминира риска от допускане на технически грешки, защото в него се съдържа предварително въведената информация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button