Хасково

Километрични колони от тирове и леки коли край Върбица

Колоната от автомобили беше няколко километраСтотици шофьори и пътници изкараха голяма част от нощта под открито небе на международния път Е-80 близо до Хасково. Опашките от автомобили се образуваха заради недобре почистения път. От 17 часа до късно през нощта колоната се предвижваше със скорост от няколко метра в час.

Оказа се, че по заледеното шосе трудно се движат дори и тежките тирове с вериги. Липсата на сол и пясък по пътното платно е проблемът, коментира Фахретин Асъ от Истанбул. Той чакаше да се измъкне от колоната повече от 4 часа.

Трактор дърпаше закъсалите тировеЗа да освободят платното от комплeкса край село Върбица изпратиха личния си трактор, за да дърпа закъсалите тирове за собствена сметка.

След няколко часа на пътя някои все пак успяха да се измъкнат от снежния капан. Те обаче така и не можаха да да си обяснят абсурдната ситуация и се питаха за какво купуват винетки, след като пътищата са в плачевно състояние при по-големи снеговалежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button