Хасково

Обраха фитнеса на ПМГ, буркани и ракия чезнат от мазета

ПолицияЛежанка, лост за щанга и 8 тежести са задигнали неизвестни крадци от спортната зала на хасковската математическа гимназия, съобщават от областната дирекция на МВР. Те са срязали метална решетка, за да проникнат в помещението.

Помпена станция в харманлийското село Изворово е била обрана вчера. Откраднати са 20 метра парапет и 2 метални врати. От Опел, паркиран на ул. „Патриарх Евтимий“ в Хасково е задигнат акумулатор.

Крадците все по-често посягат и на складираната в мазетата зимнина. В Свиленград вчера са задигнати 15 буркана и медна пръскачка. В Харманли са арестувани трима мъже, откраднали 40 литра ракия и 60 литра нафта от мазе. Две легла, душ батерия, търговска везна, преса за грозде и килими са изчезнали от мазе в Симеоновград. Крадецът също е задържан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
PAVEL
PAVEL
10.02.2010 13:09 13:09

KRADAT ZA6TOTO GI PUSKAT! KRADAT ZA6TOTO NIAMA RABOTA,ZA6TOO E MIZERIA I GLAD,ZA6TOTO V TAZI SKAPANA DARGAVA\AKO MOJE TAKA DA SE NARWE4E\ EDINSTVENNO S KRAJBI,IZMAMI I REKET SE JIVEE! SAJALIVAM 4E SAM BULGARIN!!!

Back to top button