Хасково

ХТПП връчи наградите си, Цветанов репетира зарязване

Репетицията на зарязванетоХасковската търговско- промишлена палата раздаде ежегодните си призове на церемония тази вечер. На събитието присъстваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, депутати, дипломати, представители на бизнеса и местната власт.

Цветан Цветанов направи официална репетиция за утрешното зарязване на лозята край Любимец като показа умения с ножицата. За доброто настроение на гостите ще погрижиха местни винарски изби със своите продукти и Веселин Маринов с песните си.

Депутати и представители на власттаПо повод Трифон Зарезан първата грамота бе връчена на харманлийската фирма „Тера Тангра“ за инвестиции и постижения в лозаро – винарството. „Булмилк Тонус“ – Конуш взе приз за динамично развиваща се фирма и за инвестиции в млекопреработвателния бранш.

След това министър Цветанов лично връчи грамота на члена на управителния съвет на палата Тодор Бояджиев за изключителен принос в постигането на целите и задачите на ХТПП.

Сред гостите имаше представители и на опозициятаТърговската палата на побратимения с Хасково английски град Лестър бе устоена с грамота за дългогодишно сътрудничество и принос в двустранните бизнес отношения. Същото признание получи и посолството на Полша в България.

Грамота за принос в двустранното бизнес сътрудничество получи и ректорът на Тракийския университет в Одрин д-р Енвер Дуран. За активно медийно сътрудничество в полза на бизнеса от региона бе отличен шефът на вестник „Новинар юг“ Божидар Грозев.

 Никола Зайчев от Тера Тангра  Байчо Бахов от Булмилк
 Тодор Бояджиев  Лестър
 Полша  Енвер Дуран
 Божидар Грозев  Веселин Маринов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button