Хасково

Всеки пети склонен да плати за хубав номер на колата си

Резултатите от анкетатаВсеки пети би платил повече, за да има специални номера на автомобила си, сочат резултатите от седмичната анкета на Haskovo.info. Според 80% от хората обаче това е излишно.

Най-много от желаещите специален номер биха платили за комбинация със значение за тях. Това са 8 на сто от гласувалите. За 6,5% еднаквите цифри са това, за което биха дали повече пари. 5,1 на сто са готови да си купят дума или име вместо цифри на регистрационната табела.

През седмицата Хасково беше в снежен капан. Доколко общината и фирмите успяха да се справят със снегопочистването можете да споделите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай иван
бай иван
15.02.2010 8:51 8:51

на такива номера са обикновено пичлеметата газарите тузарите мутрите мутресите и турците,ногато турчин малко се замогне той задалжително купува мерцедес,много ми кефи като видя някоя мръсница в джип с мобифон и дъвка,

fracla
fracla
15.02.2010 13:40 13:40

s 4ujdi pari da se fika6 e mnogo lesno iazak si za bedniaka sadirat mu kojata to4no tia fukliovci

Back to top button