Хасково

6 млади семейства искат по-нисък данък заради кредит

НАП Хасково6 млади семейства от областта поискаха данъчно облекчение заради изтеглен ипотечен кредит през миналата година, съобщиха за Haskovo.info от приходната агенция. 1 356 са годишните декларации за облагане на доходи от предходната година, които са подадени до днес в Офис Хасково на НАП. 73 от тях са изпратени по интернет с електронен подпис, което гарантира на подателите им 5% отстъпка от дължимия данък. 92 са пристигнали по пощата като писма с обратна разписка, а 93 са приети на гише в пощенски станции.

30 април е крайният срок за деклариране на доходите от 2009 година, получени по граждански договори, като авторски възнаграждения, от тютюнопроизводство, свободна професия, от наем, занаятчийство или друга стопанска дейност, напомнят от местния офис на НАП. В същия срок се заявяват и данъчните облекчения. Това става с подаване на годишната данъчна декларация като се прилагат и необходимите документи за ползване на облекчението.

До края на април годишни декларации за доходите ще се приемат както на място в  Офиса на НАП в Хасково, така и в 25 пощенски станции в областта. За Хасково това са Централна поща, клонове №1 и 2, станциите в квартал „Орфей“ до „Веспрем“, до Автогарата и в квартал „Болярово“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button