Хасково

Три двойки от Гранд на гала-вечер на Федерацията по спортни танци

Любослав Стоев и Веселина Бирбочукова

Любослав Стоев и Веселина Бирбочукова

14 нови танца показаха тази вечер възпитаниците на клуб „Гранд“. 40 деца демонстрираха финес и умения на сцената на Младежки център – Хасково. „Малко закъсняхме с този концерт, но важното е, че се състоя“, коментираха пред Haskovo.info треньорите Павлина Вълчева и Николай Мановол. Те двама тази вечер не се качиха на сцената, но обещаха за 8 март да направят голям концерт.

Haskovo.info научи, че Павлина и Николай, както и още две двойки от „Гранд“ са поканени на 19 февруари в София, за да присъстват на връчването на годишните награди на Българската федерация по спортни танци. Събитието, което е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова, се провежда всяка година.На гала-вечерта ще бъдат наградени най-изявените двойки през 2009 година.

Павлина и Николай са поканени като професионалисти и шампиони на България по спортни танци. Техните възпитаници Вълкан Дечев и Мирослава Дойчева също ще бъдат наградени. Те са вицешампиони на България за миналата година и са победители на Международния турнир в Албена. На връчването на годишните награди на Федерацията по спортни танци са поканени и Любослав Стоев и Веселина Бирбочукова от „Гранд“. Те станаха бронзови медалисти на държавния шампионат за деца в София през миналата година.

Image Image
Image Image

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button