Хасково

Отсъствие на свидетел отложи делото срещу Христо Лазов

Христо ЛазовНеявяването на свидетел наложи отлагането на делото срещу Христо Лазов. Христина Славеева не се яви днес на процеса срещу обвинения в убийството на съгражданката си Минка Андреева димитровградчанин. Съдия Росен Русев наложи на Славеева глоба от 200 лв. и принудителното й довеждане на следващото заседание през март.

На днешното заседание бяха представени резултатите от извършените ДНК експертизи от специалисти от София. Според тях пробите, взети от ноктите на жертвата, съдържат ДНК от самата нея и от друг човек. Според експертизата на съдебния лекар д-р Христо Еленски по време на престъплението жертвата Минка Андреева е съзнавала случващото се с нея и е възможно да е изпитвала болка.

Haskovo.info припомня, че 29-годишният Христо Лазов е обвинен в убийството на 36-годишната си съгражданка Минка Андреева. Тялото й бе открито сутринта на 6 юни 2008 година в апартамента й в Димитровград от съседката й Виктория. Според експертизите Минка е била жестоко изнасилена, бита, рязана със стъкло и душена. Бившата приятелка на Лазов Виктория Ангелова също е обвиняема по делото заради укриване на факти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button