Хасково

Сестри Стоеви отново бият каки на международно по бадминтон

Габриела и Стефани СтоевиХасковските бадминтониски Габриела и Стефани Стоеви завършиха трети на двойки срещу доста по-големи съпернички на международното първенство по бадминтон до 19-годишни в Турция.

В мачовете по двойки тандемът от Хасково разби домакините си от южната ни съседка с 2:0 на четвъртфинал. На полуфинала сестрите отстъпиха на най-добрите в момента в Турция Озге Байрак и Ебру Тунали с 2:0. При сингълите Стефани стигна до полуфинал, където загуби от 4-та ракета на Русия Наталия Перминова. По пътя към престижното място тя победи туркинята Ебру Тунали с 2:0 на осминафинал.

На четвъртфинал 15-годишната хасковлийка надви и съперничката си от Русия Екатерина Болотова с 2:0. При сингълите Габриела изигра един мач с друга представителка на Турция- Озге Байрак, който загуби с 2:0. Турнирът е част от международна верига от първенства, която ще завърши през лятото с европейско първенство.

„Предстои ни първенство в Милано, Италия в края на март от същата верига състезания и се надяваме да покажем отново добри резултати, независимо, че момичетата играят срещу доста по-големи от тях състезателки“, коментира пред  Haskovo.info треньорът им Станимир Бойчинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
milena petrova
milena petrova
17.10.2010 12:13 12:13

mn go obi4am tozi sport wee maina!!!!tova e mnogo polezen sport za6toto razviva refleksite pomaga na bqganeto i razviva muskulite !!!!!!prepora4vam go na vseki !!!!

Back to top button