Регион

Разложени трупове на животни хранят кучета в Книжовник

Съседите

Съседите

Къща в Книжовник сее зарази, алармираха от кметството. Порутеният дом се намира на края на селото, а от 8 години се обитава от трима души, които са се самонастанили

В къщата си хората гледат над 70 кози. Изпражненията им никога досега не са били изхвърляни. Непоносимата смрад се носи в цялата махала. Съседите няколко пъти са писали жалби. Днес са представили поредната подписка в кметството. „Единственото, което можем да направим и сме го направили, е да глобим хората заради неспазване на чистотата„, каза кметът на селото Наско Колешев.

Елка Величкова

Елка Величкова

Сумата от 300 лева обаче самонастанилите се все още не са платили. А небивалата мръсотия продължава да расте. В двора им дори стоят труповете на умрели животни, с които кучетата им се хранят.

В къщата днес беше само една от обитателките – възрастна жена, която е болна.  Съседи разказаха, че жената е на легло и за нея не се полагат адекватни грижи. В стаята й са настанени и овца с малко агънце. Овцата била крастава и стопаните са я вързали за леглото, за да не зарази стадото, обясни съседката Елка Величкова.

Сега мирише, а през лятото не се диша и от бълхи не можем да се отървем„, разказа жената. Според кмета на селото Наско Колешев единственото решение е с помощта на собственичката на къщата самонастанилите се да бъдат изгонени. За да я открият от кметството потърсиха съдействието на медиите, ще поискат помощ и от съда. „За съжаление това е реалността и тя трябва да се показва„, коментира кмета, който се надява в най-скоро време проблемът да бъде решен.

Възрастната жена под юргана

Възрастната жена под юргана

Завързаните животни в стаята

Завързаните животни в стаята

Умряло агне

Умряло агне

Умряло куче

Умряло куче

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.02.2010 18:13 18:13

Даите огнеметааааааааааааа!

Анонимен
Анонимен
22.02.2010 18:19 18:19

😆 [quote=Гост]Даите огнеметааааааааааааа![/quote]

Анонимен
Анонимен
22.02.2010 19:48 19:48

[quote=Гост]:lol: [quote=Гост]Даите огнеметааааааааааааа![/quote][/quote]

Back to top button