Любопитно

Домашна туршия в торбичка – хитът на пазара

Хитът на пазараПродукти домашно производство са основният асортимент в съботния ден на закрития пазар в Харманли. Всеки, който няма доверие в произхода на марковите стоки от витрините на големите супермаркети, може да се наслади на домашно приготвени деликатеси, при това с гарантирано от стопаните качество. И въпреки че продуктите са без документи от санитарните власти, клиенти не липсват.

Хитът на пазара днес бе туршия, опакована грижовно в найлонова торбичка. Възрастната търговка обаче не пожела да издаде тайната рецепта за приготвяне на мезето.

Клиентите оглеждаха най-вече домашното виноАлено домашно вино за ценители бе другата стока, привличаща най-много погледи. С него зимните дни минават по-приятно, категорични са местните винари и обещаха, че ще се пазарят за цената в полза на клиента.

На пазара в Харманли за студените зимни дни всеки може да открие и точен размер плетени чорапи или терлици в различен цвят.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button