Хасково

Накичиха с мартеници обитателите на Дома за стари хора

МартенициМладежите от ГЕРБ и децата от дом „Асен Златаров“ зарадваха на 1 март обитателите на Дома за стари хора в Кенана.

Около 500 мартеници са приготвили за празника младите гербери. С пожелание за крепко здраве и разбирателство те вързаха белите и червени конци на ръцете на обитателите на дома.

Дано оправите държавата и нещата да тръгнат на добре, защото ние живеем заради вас„, така 70-годишната Златка Кунева отговори на пожеланието на младежите. Те от своя страна отвърнаха, че се учат от възрастните  и се надяват да вземат само положителните неща от тях.

Златка Кунева След активистите на ГЕРБ в Дома за стари хора дойдоха и децата от дом „Асен Златаров“, които закичиха бабите и дядовците със собственоръчно изработени мартеници. 

По-късно днес младите гербери ще обиколят централните улици, за да поздравят хасковлии с 1 март. На днешния ден активистите от управляващата партия не пропуснаха и най-малките. Още в 7 сутринта младежите бяха пред входовете на всички детски градини в Хасково. Така с пожелание за здраве започна и денят на малчуганите в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button