Любопитно

Политици сменят амплоато си заради Дарик радио Хасково

Главният редактор на Дарик Хасково Росица Александрова дава наставления на опитния вече водещ Георги ИвановДарик радио Хасково навършва 11 години днес. Под надслова „11 пъти №1“ чаровният екип на медията кани ефирни гости, за да си отдъхне от ангажиментите пред микрофона поне днес. По традиция водещи и новинари днес са основните участници в ежедневната радиопрограма.

От 8 до 9 сутринта първите поздрави в ефира на 96,6 изпрати кметът на Хасково Георги Иванов. Веднага след него на стола в студиото седна областният управител Румен Данев. Новините в първата част на деня представи новият директор на хасковския офис на НАП Павлина Пашинова.

Следобяд слушателите на Дарик Хасково ще се срещнат задочно с кмета на Димитровград Стефан Димитров и депутата Иван Петров. Емисиите на радиото ще представя директорът на хасковската МВР дирекция Петьо Петров.

Честито и наздраве и от Haskovo.info!

Гост тна областния управител бе депутатът Делян Добрев За подкрепа в студиото Пашинова бе взела бившият кадър на Дарик и настоящо пресаташе на НАП Божана Илиева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button