Хасково

ДСБ Хасково без офис, с нов отговорник от София

Събранието на ДСБ - Иван Иванов е първият в лявоХасковската структура на ДСБ официално има нов отговорник. Това е народният представител Иван Иванов. Той поема щафетата от Евгени Чачев.

На събранието на местната структура днес Иванов обеща да работи за Хасково. „Ще направя всичко възможно всеки месец да имаме събрания в Хасково. Ако имате дори общински проблеми, опишете ми ги и те ще стигнат до ушите на съответните министри„, обеща пред симпатизанти тази вечер тъмносиният депутат.

Иван Иванов обеща още при следващото си идване в Хасково да се срещне с кмета и областния управител, за да се реши проблема с липсата на помещение за клуб на ДСБ в града.

Тема на дискусиите тази вечер бе и евентуалният импийчмънт на президента Георги Първанов. Иванов и Чачев обявиха, че подкрепят искането.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.03.2010 21:54 21:54

Иван Иванов е изключително честен и компетентен народен представител и трябва винаги да има едно наум когато се среща с протежето на ГОЦЕ-ХАСКОВСКОТО ГОЦЕ ОТ УЗУНДЖОВО! 😀

Back to top button