Хасково

Поредно отлагане на делото срещу кмета Иванов за Билла

Георги Иванов в залатаПроцесът срещу кмета на Хасково Георги Иванов по обвинение в безстопанственост бе отложен отново от хасковския окръжен съд днес. Иванов е обвинен, че е ощетил общината с натрупани лихви от 113 000 лева, след като преведена от веригата Билла сума не е върната навреме.

На днешното заседание бяха изслушани свидетел и вещи лица. Приложените експертизи показват, че нарушения няма, коментираха от защитата.

Председателят на хасковския окръжен съд, който е и съдия по делото – Росен Русев отложи процеса за месец май, за да бъдат представени допълнителни икономически експертизи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
iva
iva
10.03.2010 12:52 12:52

nqkoi nekadarnici se 4udqt za kakvo o6te da obvinqt kmeta,kakvo iskate ot nego be hora?mai zavijdate na profesizma mu,na otgovornostite koito poema i se spravq 4udesno,takav li be6e grada predi nego? osaznaite se 6toto ako doide nqkoi lamtq6t za vlast-nekadarnik ,tejko ni i gorko!

Анонимен
Анонимен
12.03.2010 13:47 13:47

Ива явно си некомпетентна и ти плщат да пишеш тук щуротии.
Никой не говори как кмета бил направил много хубави неща. Никой не говори за това кмета бил ли е направил всички тези неща.
Ива просто запомни едно единствено нещо кмета е избран от народа за да върши всички тези неща на които викаш ти че бил направил много, просто това му влиза в работната характеристика. Но в работната му характеристика не влиза злоупотребяване със Общински пари от данъците на неговите избиратели.

Анонимен
Анонимен
11.03.2010 11:31 11:31

NIKOGA HASKOVO NE E IMAL PO-KADAREN.PO-OTGOVOREN,PO-DEISTVASHT I PO-ZAGRIJEN KMET.PREKLANQM SE PRED PROFESIONALIZMA MU! POJELAVAM MU MNOGO ZDRAVE,SEMEINO SHTASTIE I MNOGO PROFESIONALNI USPEHI!!!

iva
iva
11.03.2010 11:23 11:23

vsi4ki vie koito pi6ete p/v kmeta ili ste kasopametni i ne pomnite haskovo predi upravlenieto na G.Ivanov ili vi pravi kef da jiveete v mizeriq,mrasotiq,kato praseta.Ami togava po onova vreme ne vi li sabiraha taksi be bokluci takiva,ama togava mi6to ne se prave6e za tozi grad prili4a6e na edno tapo selo,ima6e li kaufland togava a?kade se redihte togava na opa6tki ? NEBLAGODARNICI PO CQL DEN SI 4E6ITE PRASTITE PO KLAVIATURATA I DRANKATE EVTINI GLUPOSTI!!!!!!

хасковка
хасковка
11.03.2010 9:48 9:48

Разковничето за разхищенията по обществените поръчки е в самия закон и абсолютно всички кметове и общински управи се възползват от системата.Това е възможността договорите на спечелилите търговете в последствие да могат да се анексират вече само от кмета и така съответната фирма вместо да получи само сумата,с която е спечелила търга,чрез анексите получава 2-3 пъти повече.Затова търговете се печелят от приближени фирми на най-ниски обявени цени/за да е сигурно,че ще спечелят/,след което договорите се анексират на неколкократно по-високи стойности.Законът трябва да се промени във вид,че общината да обявява най-високата допустима стойност на съответната общинска поръчка с експертиза от независими оценители,избрани от общинските съветници и представители на граждански организации и фирмите,спечелили търговете да нямат право на анексиране с изключение на екстремална инфлация по време на изпълнение на обществената поръчка.
Изключително е важно също да се въведе отново българският държавен стандарт за дейности,където не е определен стандарт по ИСО
Ако системата остане същата-и марсианец да бъде кметът,веднага ще пасне

zlostar
zlostar
11.03.2010 9:35 9:35

tai IVA zashto ne ide pred obshtinatai da chaka kmeta i kato se poaivi da se navede i da go cunne ot zad

СТЕФАН
СТЕФАН
10.03.2010 22:11 22:11

НИКОГА ХАСКОВО НЕ Е ИМАЛО ПО-НАГЪЛ И КРАДЛИВ КМЕТ!С ТОВА СТАНАХМЕ ИЗВЕСТНИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!СРАМ!

анонимен
анонимен
10.03.2010 18:00 18:00

Здравей Гост, съгласна съм със тебе.Според мен на Ива определено и плащат или пък е пропуснала важните идощини от страната на „боклука“. На мен не ми харесва покрай празници да чакам 1 час на опашката в Кауфланд, на нея ако и харесва да отиде и да си чака. Когато има такива овчици, много ясно, че ще ни прекарват всеки път.

Анонимен
Анонимен
10.03.2010 17:15 17:15

Абе Ива ти не разбираш ли за какво е това обвинение? Или ти плащат да пишеш тук глупости.
Такива хора като теб доведоха до това състояние държавата със своята незаинтересуваност и безхаберие.
Теб на те ли интересува как кмета харчи парите които събира от теб във вид на данъци и такси. Ми нали от тез пари се плаща асфалта дето асфалтират всички улици и всички други общински поръчки. Нали от тез пари се дават заплатите на всички Общински служители до един без изключение. Нали Общината за да плати тази лихва по този договор е взела от тези данъци.
Кой е подписал договора и кой трябва да следи разплащанията и защо не е извършил разплащането навреме? Или някой се е правил на велик а?
Не са малко пари. Колко ли е бюджета на дома за деца без родители за година?

коко
коко
10.03.2010 15:01 15:01

стига го хвали /iva/или и ти си от кликата му където има за него това се прави -няма ли за него нищо не се подхваща

iva
iva
12.03.2010 22:28 22:28

ti be taka nare4en „gost“ 6to ne si pi6e6 imeto be tova ne ste li go u4ili v u4ili6te a? ti spomnq6 li si vremeto na kmeta alko, a pomni6 li kolko go be6e enq za grada i kolko pribira6e v djoba i + tova ni6to ama ni6ti4ko ne prave6e za grada. ti pomni6 li preliva6tite bunkeri koito se 4isteha vednaj v meseca i roqka muhi ,pomnie6 li ranebitenite ulici i centar i moga da ti izrejdam do utre na obqd, ti ot kolko godini jivee6 v h-vo az sam na 50 godini i vsi4ki kmetove deto sa minli ,G.Ivanov gi slaga v djoba!!!

Back to top button