Регион

Крадци вилнеят из региона, задигат нафта и кабели

ПолицияШест кражби са станали през изминалото денонощие, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

340 литра дизелово гориво и 40 литра хидравлично масло са източени от два товарни автомобила и багер, паркирани в димитровградския квартал Черноконево. 50 литра нафта са източени и от трактор в двор в село Узунджово. Крадецът е задигнал още акумулатор и ел. удължител.

След счупване на стъкло крадец е влязъл в частен дом в Димитровград на улица Бригадирска, откъдето са откраднати две печки, бойлер, килим, телевизор и фаянсови плочки. В димитровградското управление има заведена още една кражба от складова база на улица Строител. От помещения на две фирми са откраднати метални греди, подпори, платна, скелета, оградни рамки за стълби, платна за колони, ограден парапет и телескопични подпори на обща стойност 15 500 лева.

От помпена станция в Ивайловград са откраднати кранове, тръби и ел. проводник. 9,5 метра телефонен кабел са разкопали крадци от трасе в местността Сап деле между свиленградските села Димитровче и Райкова могила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
00
00
17.03.2010 11:13 11:13

Хванете една група и ги обесете на площад или им отрежете ръцете за урок на всички тогава няма да има
толкова кражби

Анонимен
Анонимен
17.03.2010 12:28 12:28

no parvo na upravnitsite

Back to top button