Хасково

Камион помете паркиращ Опел, той пък блъсна трета кола

КамионътКамион нацели паркираща кола при катастрофа на хасковската улица „Стара планина“. От удара лекият автомобил поднесъл и ударил трето возило, паркирано на тротоара. Ранени при инцидента няма.

Пътно-транспортното произшествие стана днес по обяд. Хладилен камион на „Хлебозавод“ АД – Хасково се движел по ул. „Стара планина“ в посока „Кенана“. Малко преди завоя до парк „Ликуша“ пътят му бил пресечен от „Опел Зефира“. 25-годишният шофьор на немската кола се опитвал да паркира и за да бъде по-прецизен в маневрата излязъл на пътя и предизвикал катастрофата

ОпелътОт удара „Опел“-а се завъртял, одраскал бронята на паркиран наблизо „Фолксваген“ и се забил в крайпътно дърво.

48-годишният шофьор на камиона бе категоричен, че няма вина за катастрофата. Той бе учуден, че водачът на „Опел“-а има 6 години стаж зад волана, а предприема такава нелепа маневра.

Дошлите на място полицаи направиха алкохолни проби на двамата шофьори, които се оказаха отрицателни. Униформените описаха и нанесените материални щети на трите коли – липсваща броня и свития калник на хладилния камион, разбита предница на Опел-а и одраскана предница на Фолквагена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
19.03.2010 19:43 19:43

Нормално е,хората вече не мислят за неправилните маниеври.Безработицата и глада ги стресира много.Много лошо време докара-ГЕРБ.

Анонимен
Анонимен
20.03.2010 11:26 11:26

haha toz pak

шофьора
шофьора
20.03.2010 12:59 12:59

На калпав коч опашката на овцата му е виновна…
така е с купените книжки…Само че нито книжката ще те направи шофьор, нито парите ще те направят човек…За някои работи се иска и сам да се напънеш, не да чакаш тати да те оправя в живота…

Back to top button