Хасково

Хасковски математици се готвят за пролетен бал

Организаторите броят гласоветеПролетният бал на хасковската математическа гимназия ще бъде на 21 април, съобщиха за Haskovo.info организаторите. За първи път тази година проявата ще бъде разделена на две части.

Първата ще е в Младежки център – Хасково, където ще бъде отбелязан и патронния празник на училището. След това купонът ще продължи в известна хасковска дискотека.

Днес приключи гласуването за „Мис и мистър бал“, „Най-строг учител“, „Най-забавен учител“, „Най-любим учител“ и „Влюбена двойка“. Резултатите от вота обаче ще станат ясни на 21 април. До тогава организаторите обещаха да запазят в тайна имената на победителите. Те допълниха обаче, че на пролетния бал ще се допускат само празнуващи с официално облекло.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
25.03.2010 20:43 20:43

браво,деца!
ако и по мое време имаше такива весели традиции,щеше и да е готино в това уилище.само се спуквахме да учим,за да угодим на хаджиангелова…а тия закачалки… и аз си закачах там якето….дерзайте,деца!

Back to top button