Хасково

Режат GSM-ите в общината наполовина, кореспонденцията по и-мейла

Община ХасковоАнтикризисна програма за финансова стабилизация на Община Хасково прие днес местният парламент. Това се налага заради неразплатени разходи за минали години в общината и структурите към нея.

В програмата са заложени пет основни точки – оптимизация на числения състав, подобряване на услугите, повишаване на събираемостта на приходите, оптимизиране на разходите и повишаване на ефективността разход/полза.

Повишаването на приходите ще става чрез увеличаване на проверките и актовете и по-чести напомняния на длъжниците. Ще се ограничат командировките, разходите за офис оборудване и консумативи, авточасти и гориво.

Служителите на общината трябва да комуникират чрез интернет вместо да хабят хартия и тонер, а разговорите по служебните телефони трябва да паднат наполовина е записано в програмата. Стриктно ще се следи и за използването на климатици.

По време на обсъжданията на антикризисната програма Себахтин Исмаил от ДПС предложи да се намалят наполовина заплатите на общинските съветници и докладните за сесиите да не се печатат на хартия, но предложенията бяха отхвърлени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гневен хасковлия
гневен хасковлия
27.03.2010 19:00 19:00

Където и да влезна в някоя общинска институция,климатици или духалки работят с пълна сила,дори и когато не е студено.Аз отдавна съм спрял климатиците в къщи а имам малко дете,а те ги надуват до дупка.Вътре в канцелариите им не се стои от жега.Това се плаща от нас уважаемите данъкоплатци на България.На всички се казва да затягат коланите,да ги затягат и те.

цц*
цц*
21.04.2010 13:40 13:40

И уличното осветление работи от 4 часа следобед в Кенана /до Райна Йовчева/ а някои дори нямат нормален ток а тока го плащаме на едни цени с власт имащите

Back to top button