Хасково

Пак измръзнал след снеговете, режат му единия крак

Стоян Колев

Стоян Колев

49-годишен мъж от хасковското село Елена е приет в хирургичното отделение на областната болница с измръзване на двата крака. Стоян Колев пострадал при топенето на последните снегове, но едва снощи е настанен в болницата.

Пред Haskovo.info Стоян разказа, че празнували с приятели и когато си тръгвали той паднал по стълбите и се наранил, но не обърнал внимание. Ако бях счупил крак, нямаше да мога да ходя, каза той. Постепенно обаче състоянието на ходилата му се влошило и той потърсил помощ.

Лекарите са установили, че краката му са измръзнали. Единият ще бъде ампутиран, а другият – лекуван с медикаменти.

Лекарите припомниха, че измръзването е много коварно, защото първоначално може и да не си проличи какъв е проблемът. Последствията при нелекуване обаче са сериозни. Само преди дни възрастен мъж от Гарваново почина след като бе премръзнал и не потърси лечение навреме.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
iiii
iiii
29.03.2010 8:06 8:06

Ако някой може да обясни, как като паднеш, ще ти измръзне крака, ще е много добре

Back to top button